Полісорбат - 20 (INCI: Polysorbate 20)

Полісорбат - 20 (INCI: Polysorbate 20)
 

Наведіть курсор, щоб збільшити

 
Код товару 21650612
 
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта

Опис Полісорбат - 20 (INCI: Polysorbate 20)

Полісорбат-20 STEROCARE (Індія)


Відрізняється від інших членів в діапазоні TWEEN на довжину ланцюжка поліоксиетилену і жирної кислоти. Полісорбат 20 безпечний і відсутній в списках GoodGuide в якому міститься перелік токсичних хімічних речовин, здатних викликати передбачувану або вже встановлену шкоду для здоров'я. В результаті дослідження і спостереження контрольної групи Полісорбат, що регулярно застосовує препарат, 20, він не був виявлений ні в тканинах ні в сечі учасників групи.


Сьогодні Полісорбат 20 застосовується у безлічі продуктів косметики. Серед них такі як:


- продукти для миття і відходу за тілом;


- шампуні;


- стайлинг-гелі і лосьйони;


- продукти для забарвлення і знебварвлення волосся;


- зволожувачі шкіри;


- продукти для умивання;


- тіні для повік;


- дитячі вологі серветки;


- рідке мило для рук.


Полісорбат 20-це в'язка, прозора рідина з кольором що варіюється від жовтого до жовто-зеленого. Сфера застосування традиційна-використовується для розчинення різних ефірних олій, виступаючи як основа. Вживається в спреях, шампунях, кондиціонерах і рідкому милі як регулятор в'язкості. Застосовується також, як і споріднений компонент полисорбат-80, в скрабах. Добре розчинимо в рослинній олії, воді і спирті.


Чинить зволожуючу і терпку дію. Виступає як емульгатор і кондиціонер. Прекрасно справляється з воскоподібними і жировими виділеннями людської шкіри, м'яко видаляючи їх. Він також добре виступає як солюбилизатор і стабілізатор ефірної олії. Дуже добре взаємодіє з шкірою схильною до роздратувань.


При створенні нових емульсивних сумішей, може використовуватися з іншими емульгаторами. Виступає ефективним посередником поєднання масляної фази і водної. Полісорбат 20 активно використовують як емульгатор олії і води в співвідношенні 1: 1. Якщо отримана суміш виявляється каламутною, слід додати ще Полісорбату до повної прозорості. Ефірні олії і полисорбат можуть поєднуватися навіть в пропорції 1: 3 або 1: 4.


На базі Полісорбату 20 роблять різноманітні поновлюючі шампуні, засоби для умивання, олії для ванн, засоби для зняття макіяжу, плитки для тіла. Створюється безліч продуктів на водній основі в яких містяться рослинні і ефірні олії, найбільш популярний тонік для особи, спреи для тіла а також скрабы з солі і цукру.


Із застосуванням цього емульгатора можна готувати зволожуючі, не дратівливі шкіру шампуні, і двокомпонентні лосьйони, а також ніжні гелі спеціально призначені для купання дітей, м'яко-забруднення, що видаляють з шкіри. Змішуємо Полісорбат 20 з відібраними оліями, додаємо потрібні речовини і розбавляємо водою до потрібної концентрації. Самий мягкоработающий зі списку полисорбатов, тому отримані емульсії іноді можуть розшаровуватися на дві фази. Щоб виправити це досить струсити емульсію.





ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Бренд: StEROCARE (Індія)
Країна производитель:Индия
полисорбат- 20 : емульгатор
 
 

Контакти

Сировина для хімічної промисловості - МХ та Густав Геесс Україна
(основний офіс)

08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
  • +380 (044) 36136XX
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create